Connect with us

Regional

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a stabilit datele pentru concursul de admitere

Published

on

Sursă imagine: facebook/UMF Craiova

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a stabilit datele pentru concursul de admitere la Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Moaşe şi Asistenţă Medicală. Este ultimul an în care la concurs candidaţii au la alegere între Chimie şi Fizică dacă optează pentru Medicină sau Medicină Dentară.

De anul viitor va intra în vigoare noua tematică şi bibliografie de concurs. Candidaţii care nu vor ocupa unul dintre locurile de la buget vor avea ca variantă locurile la taxă. Pentru Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie în acest an universitar studenţii au taxa de 10.000 de lei pe an de studiu. În acest an, proba scrisă pentru concursul de admitere la Facultatea de Medicină şi la Facultatea de Medicină Dentară va fi pe 24 iulie.

Pe 27 iulie va fi concursul pentru admitere la Facultatea de Farmacie, la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală dar şi pentru specializarea Tehnică Dentară. Înscrierea candidaţilor se va face exclusiv online în perioada 11-17 iulie.Dosarele cu actele în original se vor depune la secretariatele tehnice de înscriere numai de către candidații declarați admiși pe locurile ”bugetate” sau pe locurile ”cu taxa”, în perioada 1-5 august.

%d blogeri au apreciat: