Connect with us

International

UPDATE PARIS: 128 de morti in urma atentatelor revendicate de ISIS

200 de parizieni au fost răniţi în atacurile de aseară.

Published

on

paris4

Cel puţin 128 de persoane au fost ucise şi alte 200 rănite, 99  în stare critică,  în urma unor atentate teroriste multiple care au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se numără şi doi cetăţeni români. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan, unde avea loc un concert al grupului american Eagles of Death Metal. Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Statul Islamic (ISIS), care susţine că acestea sunt o reacţie la ofensele aduse profetului musulman Mahomed şi la raidurile aeriene efectuate de Franţa în Siria şi Irak.

isis

 

Anchetatorii francezi au găsit un paşaport sirian printre corpurile atacatorilor kamikaze care au comis atentatele teroriste de vineri seară în apropiere de Stade de France din Paris, potrivit unor surse citate de publicaţia franceză Le Figaro.

Potrivit publicaţiei Le Figaro, unul dintre atacatorii kamikaze din zona Stade de France avea asupra sa un paşaport sirian, descoperit de anchetatorii francezi prezenţi la faţa locului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Mediafax

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: