Connect with us

Fapt divers

Următorul Iron Man este o fată de culoare

Anul acesta, Marvel împlineşte 75 de ani .

Published

on

Compania de producţie Marvel a dezvăluit că personaj principal al viitorului episod al seriei ”Iron Man” este o fată de culoare în vârstă de 15 ani.

Anunţarea noului personaj, care este un geniu al ştiinţei, născut la Chicago, a stârnit valuri de reacţii în mediul online.

Cei mai mulţi dintre fanii seriilor Marvel văd această schimbare ca pe un ”pas înainte”.

”Povestea acestei femei tinere, strălucite, a cărei viaţă a fost marcată de tragedii şi violenţe, dar care şi-a continuat studiile m-a inspirat. M-am gândit că este cea mai modernă versiune a unui supererou sau supereroine”, a spus scriitorul Brian Michael Bendis.

Ideea de a crea personajul Riri Williams i-a venit lui Williams după ce, spune el, a fost prins de ”haosul şi violenţa” oraşului Chicago.

Anul acesta, Marvel împlineşte 75 de ani şi pentru a marca acest eveniment, va amplasa o statuie a personajului Captain America, în cartierul Brooklyn, New York. Statuia, înaltă de 2 metri, va fi inaugurată în San Diego, cu ocazia festivalului Comic-Con, care va avea loc între 20 şi 24 iulie. Ea va fi expusă în mai multe oraşe din Statele Unite, iar pe 10 august va ajunge în Prospect Park din Brooklyn.

 

Sursă: Digi24

%d