Connect with us

Info Trafic

Vâlcea: lucrări la partea carosabilă

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări pe mai multe drumuri naționale de pe raza județului Vâlcea, circulația fiind restricționată astfel:       

– DN 7, între kilometrii 207 – 214, în extravilanul localității Brezoi, se execută lucrări de frezare, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

– DN 7, la kilometrul 225, pe raza localității Robești, se lucrează la consolidare zid de sprijin, traficul fiind dirijat prin semafoare.

– DN 7A, pe tronsoanele kilometrice 34 – 40 și 65 – 66, pe raza localității Voineasa (Obârșia Lotrului), se lucrează la reparații asfaltice și asfaltare, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

– DN 64, între kilometrii 105 și 112, pe raza localitățiilor Stolniceni – Râureni, se montează parapet de beton, circulația rutieră desfășurându-se pe două benzi din patru prevăzute.

Conducătorilor auto li se recomandă să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să adopte o conduită preventivă de condus.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: