Connect with us

Regional

Vâlcea: Trei persoane decedate într-un accident produs pe DN 67, la Slătioara

Published

on

Cea de-a treia persoană rănită în accidentul de sâmbătă dimineaţă din comuna Slătioara a fost declarată decedată, după ce s-a încercat mai bine de 45 de minute resuscitarea ei, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Potrivit poliţiştilor, victima este o femeie ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului cu care circulau şi celelalte două persoane decedate – un bărbat şi o femeie din Gorj.

„Primele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din faţă, aflate într-un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj. Sunt soţ şi soţie, în vârstă de 58, respectiv 53 de ani, din Gorj. Cea de-a treia persoană decedată este o femeie, pasager pe bancheta din spate.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

În accident au fost rănite şi două persoane aflate în celălalt autoturism implicat, potrivit reprezentanţilor ISU, una dintre acestea, o femeie, fiind transportată la spital cu o contuzie toracică.

Sâmbătă dimineață, pe DN 67, Râmnicu Vâlcea – Târgu-Jiu, la kilometrul 139+400 de metri, între localităţile Milostea şi Slătioara (judeţul Vâlcea), a avut loc, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, o a treia fiind găsită în stop cardiorespirator, medicii de pe ambulanţă declarând-o decedată după ce s-a încercat minute în şir resuscitarea ei.

%d blogeri au apreciat: