Connect with us

National

Valea Oltului: Accident, cu nouă victime, în această după-amiază

Published

on

Nouă persoane au fost rănite, iar opt dintre acestea au fost transportate la spital, cu diverse traumatisme, în urma accidentului petrecut, în această după-amiază, pe DN 7, Valea Oltului, în apropiere de localitatea Lazaret, la limita judeţelor Sibiu şi Vâlcea.

„Din primele cercetări, rezultă că şoferul unui autoturism, condus spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism, condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”, a informat IPJ Sibiu.

Echipajele medicale SMURD din Sibiu au preluat cinci răniţi, pe care i-au transportat la spital, alte două persoane au fost transportate de echipajele de ambulanţă venite din Vâlcea, o persoană rănită grav a fost preluată cu elicopterul SMURD, iar o a noua persoană a refuzat transportul la spital, având leziuni uşoare, conform datelor transmise de reprezentanţii ISU Sibiu şi ai ISU Vâlcea – scrie Agerpres.

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Lazaret, în urma accidentului în care au fost implicate patru autoturisme.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: