Connect with us

Regional

Vești bune (audio)

Impozite și transport.

Published

on

Primăria municipiului Piteşti din jud Arges,  anunţă că, începând din data de 3 ianuarie, impozitele aferente anului fiscal 2017 pe clădiri, pe terenuri şi pe mijloacele de transport se pot plăti în două rate egale până pe data de 31 martie inclusiv, respectiv până pe 30 septembrie inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie și integrală până pe 31 martie a dărilor datorate de persoanele fizice pentru anul 2017 se acordă o bonificaţie (reducere) de 10%.

Si tot în Argeș. O nouă linie de transport

Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat că din această lună, ianuarie 2017, va funcţiona un nou traseu de transport de călători, gratuit pentru elevi şi pensionari.

„Traseul este Piteşti – Muzeul Goleşti şi va fi valabil în zilele de weekend. Ne-am gândit să încurajăm astfel vizitarea Muzeului Goleşti din Ştefăneşti.

Pentru a ne da seama dacă ne trebuie autobuze sau microbuze, câte curse se pot face şi în ce intervale orare, îi rugăm pe cei interesaţi să ne scrie fie pe adresa www.cjarges.ro, fie la Biroul de informaţii al Consiliului Județean.

În funcţie de doleanţele argeşenilor, vom lua o decizie”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Arges,  Dan Manu.

Consiliul Județean va stabili data de la care ar urma să fie înființată noua linie de transport.

Cu amănunte Dana Simovici