Connect with us

National

„Viața într-o valiză”, eveniment marca Radio România, la Sala Radio

Published

on

Violonistul Alexandru Tomescu, violoncelistul Răzvan Suma și pianista Sînziana Mircea sunt capetele de afiș ale concertului „Viața într-o valiză”, organizat pe 25 februarie de Radio România Cultural și Orchestrele și Corurile Radio, pentru a marca un an de la invazia Rusiei în Ucraina.

Alături de cei trei muzicieni, pe scena Sălii Radio, va mai urca flautista Maria Velia, din Ucraina, studentă la Universitatea Națională de Muzică din București.

Concertul-eveniment, organizat de Radio România Cultural, împreună cu Orchestrele și Corurile Radio România și Fundația Arte și Artiști în Dialog, pe 25 februarie, de la ora 19.00, își propune să atragă atenția asupra dramei prin care milioane de oameni din Ucraina continuă să treacă, la un an de la începerea războiului.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul iabilet.ro și de la casa de bilete a Sălii Radio.

Până pe 20 februarie, oricine are o valiză, pe care nu o mai folosește, o poate aduce la sediul Radio România din București (intrarea din strada Temișana, la Registratură, program Luni-Vineri, 9.00-17.00), putând să își exprime, în acest fel, solidaritatea cu suferința poporului ucrainean.