Connect with us

Sport

Victorie olteneasca

Published

on

Echipa masculină de volei SCM Universitatea Craiova a trecut cu 3-0 pe Partizan Vizura Belgrad în manşa retur a dublei din Cupa CEV şi s-a calificat în optimile fazei principale. În tur, sârbii câştigaseră cu 3-2 la Belgrad.

În prezenţa a 500 de fani, echipa lui Dan Pascu a evoluat foarte convingător şi nu a lăsat vreo şansă tinerilor adversari în niciunul dintre seturi. Primele două seturi au durat câte 27 de minute şi s-au încheiat cu 25-22 şi 25-21, oaspeţii păstrând echilibrul doar până în preajma celui de-al doilea time-out tehnic. În startul setului al treilea, Partizan a dat senzaţia că ar putea reveni în meci şi în ecuaţia calificării, conducând cu 5-2. A fost doar un foc de paie, pentru că alb-albaştrii au făcut imediat 8-6 şi s-au dezlănţuit, câştigând setul al treilea în 21 de minute cu un elocvent 25-14.

În optimi, SCMU Craiova va întâlni formaţia maghiară RC Kecskemet, care a eliminat-o pe DinamoBucureşti, după ce a învins-o cu 3-1 în retur. În tur, Dinamo se impusese cu 3-2. Dacă va elimina formaţia maghiară, echipa lui Pascu va întâlni în sferturile fazei principale câştigătoarea dublei dintre formaţia italiană Diatec Trentino şi israelienii de la Maccabi Tel Aviv.

%d blogeri au apreciat: