Connect with us

Sport

Victorie pentru CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în partida susținută ieri, pe stadionul „Extensiv“, în compania Universității Cluj, priomul meci al etapei a 25-a din Liga I

Published

on

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în partida susținută ieri, pe stadionul „Extensiv“, în compania Universității Cluj, primul meci al  etapei a 25-a din Liga I. Craiovenii au deschis scorul în minutul 23 prin Bawab, iar pana la pauza  şi-au majorat diferenţa în minutul 42, cand celalat atacant,  Nuno Rocha a reluat cu capul, de la opt metri, sub transversală. Acelasi Rocha avea sa reuseasca dubla în minutul 72, când a stability scorul final pentru cea mai clara victorie obtinuta de CSU Craiova 3-0 cu Universittaea Cluj, success in urma caruia elevii lui Cartu si Sandoi au urcat pe locul trei in clasament.

 In cadrul aceleiasi etape cu numarul 25 , CFR Cluj a dispus la limita de Otelul, cu scorul de  1-0, in duelul ultimelor clasate ale Ligii 1, dar si al ultimelor campioane pe care le-a dat provincia in ultimii ani. Francezul Gregory Tade a semnat reusita de 3 puncte a ardelenilor, consemnata in  minutul 57, dup ace golgeterului ardelenilor  l-a invins pe portarul Otelului cu un sut plasat din zona punctului de la 11 metri.