Connect with us

National

Vlad Alexandrescu nu mai demisioneaza!

Pe de altă parte, premierul Dacian Cioloş este aşteptat să anunţe în cursul acestei zile numele noului ministru.

Published

on

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, nu mai demisionează, ci aşteaptă să fie revocat din funcţie. Pe de altă parte, premierul Dacian Cioloş este aşteptat să anunţe în cursul acestei zile numele noului ministru.

Premierul Dacian Cioloş ar urma să îl demită astăzi pe ministrul culturii, Vlad Alexandrescu, întrucât a fost deranjat de atitudinea acestuia, cu care convenise să îşi dea demisia după Paşte. Şeful guvernului a comunicat această decizie încă de sâmbătă, ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unei scrisori pe care Vlad Alexandrescu a adresat-o foştilor săi colegi de la Grupul pentru Dialog Social şi în care acuza că a fost supus unor presiuni şi acţiuni de intimidare din partea unor grupuri de interese.

Dacian Cioloş s-a declarat surprins că Alexandrescu nu i-a spus, personal sau în şedinţele de guvern, despre presiunile cu care susţine că s-a confruntat şi a adăugat că îi va cere viitorului şef al Ministerului Culturii să continue reformele în domeniu, în mod transparent şi onest. Tot astăzi, este de aşteptat ca premierul Dacian Cioloş să nominalizeze un nou titular pentru acest portofoliu.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON