Connect with us

Muzica si film

Vlad Crețu, de la Supermarket, live session acustic la Radio Oltenia!

Duminică, 7 mai, după ora 20. On air și online. Audio și video!

Published

on

Vlad Crețu, membru fondator al formației Supermarket, vine în studiourile postului public regional de radio, duminică, de la ora 20,10, pentru un live session acustic de excepție. Reprezentant al României în finala Eurovision din 2007, cu proiectul Todomondo, Vlad Crețu este absolvent al Școlii Populare de Artă (chitară clasică), al Colegiului Național de Artă „George Enescu” din București (chitară clasică) și al Universității Naționale de Muzică „Ciprian Porumbescu” din București (tot chitară clasică). 

În 1999, el a pus bazele formației Supermarket, cu care a lansat până acum două albume, „Ofertă specială” (2000) și „Un nou început” (2002). În perioada 2004-2009,  a colaborat cu trupa Hara. Vlad Crețu pregătește, împreună cu colegii de formație, al treilea material discografic Supermarket și vine să cânte live la Radio Oltenia în emisiunea realizată de Davian Vlad. Duminică, 7 mai, după știrile de la ora 20.

Un live session unplugged de neratat pentru cei pasionați de muzica bună, un eveniment din categoria must listen ce se va auzi clar şi tare pe frecvenţele Radio România Oltenia-Craiova (102,9/ 105/ 99,8 FM, 603/ 1314 AM) şi se va putea vedea cu ochiul liber la secţiunea Video evenimente, pe site-ul www.radiocraiova.ro, ca și pe pagina noastră de Facebook, Radio România Oltenia-Craiova!

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: