Connect with us

Muzica si film

Voltaj lanseaza un video pentru piesa „Anotimpuri”

Published

on

In plina luna a cadourilor, astazi de Mos Nicolae, trupa Voltaj lanseaza un videoclip cu imagini din cadrul mega-concertului „X Tour” din Bucuresti” pentru piesa „Anotimpuri”.

In noaptea de Mos Nicolae, exact la ora 00:00, prietenii trupei au primit cadou videoclipul piesei „Anotimpuri”, o surpriza inedita cu momente din concertul „X Tour”, un materialul video realizat de catre The Brothers M.

Compusa de catre trupa Voltaj, piesa „Anotimpuri” este extrasa de pe albumul „X”, al zecelea material discografic al trupei. Albumul contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, dar si piese noi precum “Nana” (singura colaborare de pe material), “A XII-A”, “X”.

O imensa desfasurare de forte, cu sute de persoane implicate, 4 invitati speciali, Smiley, Ruby si Colin, Doru Todorut (DeepCentral), o scena de peste 300 de metri, cu o greutate de 9 tone, Concertul “X”  de la Sala Polivalenta a incheiat turneul “X”, care s-a desfasurat in 15 orase din Romania, declara mtv.ro