Connect with us

Evenimente

Vreme buna de plimbari in aer liber

Vezi prognoza meteo in Oltenia pentru duminica si luni.

Published

on

Sfarsitul saptamanii ne rasfata cu o vreme deosibit de frumoasa in aproape toata tara, cu temperaturi placute si ploi putine.

Duminica, vremea va fi frumoasa in aproape toata tara si mai calduroasa decat in mod normal pentru data din calendar. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade la malul marii si 26 de grade in Banat.

Norii isi vor face aparitia in zonele montane, unde izolat va ploua. Va fi ceata, dimineata, in zonele joase de relief, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea va fi placuta si in Bucuresti, unde mercurul din termometre va indica o maxima de 24 de grade, iar vantul va adia usor.

Se vor inregistra maxime de 22 de grade la Brasov, Cluj, Constanta si Craiova, 23 la Suceava, 24 la Baia Mare si Galati si 25 la Iasi si Timisoara.

Luni, temperaturile se mentin mai ridicate decat in mod obisnuit pentru inceputul lui octombrie in aproape toate regiunile tarii. Valorile termice diurne vor fi cuprinse intre 20 de grade pe litoral si 25 de grade in sudul Moldovei si sud-estul Munteniei.

Vor cadea ploi slabe, pe spatii restranse, in zonele de vest si sud-vest, precum si la munte. Precipitatiile se muta spre seara si in celelalte regiuni. Vor fi conditii de ceata in zonele joase de relief, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

 

 

 

 

 

 

Sursa: ziare.com

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: