Connect with us

Evenimente

Vremea 20 ianuarie – 17 februarie

Published

on

Săptămâna 20-27 ianuarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în regiunile extrecarpatice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele extracarpatice. Excepţie este posibil să facă partea de nord a teritoriului, unde va exista o tendinţă spre excedent.  

Săptămâna 27 ianuarie-3 februarie 

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa peste limitele specifice perioadei, mai ales în regiunile sudice şi estice. Cantităţile de precipitaţii vor putea avea, în general, o tendinţă uşor excedentară în regiunile intracarpatice şi vor fi apropiate de normalul perioadei în restul teritoriului.  

Săptămâna 3-10 februarie   

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, uşor peste limitele specifice perioadei. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendinţă uşor deficitară.  

Săptămâna 10-17 februarie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de normalul săptămânii în zonele de munte şi se vor situa, în general, uşor peste limitele specifice perioadei în restul zonelor. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o posibilă tendinţă uşor deficitară în regiunile sudice – sud-vestice.


Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: