Connect with us

Evenimente

Vremea de Crăciun

Valori termice ușor mai ridicate

Published

on

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 5 – 30 decembrie 2019.

Potrivit meteorologilor ANM, ninsorile încep de săptămâna aceasta, mai întâi în zonele montane, apoi în Transilvania, Maramureş şi nordul Moldovei.

5 – 9 decembrie 2019
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în regiunile estice va fi deficitar. În restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

9 – 16 decembrie 2019
Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în nordul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

16 – 23 decembrie 2019
Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

23 – 30 decembrie 2019
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toată țara.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: