Connect with us

Evenimente

Vremea în luna martie

Estimări ANM

Published

on

Săptămâna 02-09 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.
Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și la munte.
În sud-estul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 09-16 martie
Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în regiunile extracarpatice și la munte și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 16-23 martie
Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.
Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 23-30 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile intracarpatice.

Foto: Dan Păsărin

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: