Connect with us

Regional

Week-end de poveste la Teatrul Colibri

Teatrul Colibri din Craiova prezintă la acest sfârșit de săptămână, două spectacole de mare succes.

Published

on

Teatrul Colibri din Craiova oferă craiovenilor, la acest sfârșit de săptămână, două spectacole de mare succes prezentate și la festivaluri internaționale.

 

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, la ora 18:00 ne bucurăm de o Poveste despre Hansel și Gretel, în spectacolul după Frații Grimm, de și cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste. Spectacolul a fost prezentat anul acesta la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad – ediția a 18 – a.

 

Duminică, 26 noiembrie 2017, la ora 11:00 facem cunoștință cu Prinţul Broască, într-un spectacol de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, regia Todor Valov, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi realizate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska. În distribuție: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoş. Spectacolul a participat anul acesta la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii ARLECHINO – Caravana Poveştilor Brașov – ediția a III-a. Deține Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver“ de la Galați (2014), Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriței Adriana Ioncu, precum și  Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva, la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete “Puck” de la Cluj-Napoca (2013).

 

%d