Connect with us

Evenimente

Wizz Air face angajari in Romania!

Published

on

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat noi sesiuni de recrutare pentru baza din Bucureşti, ca parte a planului de dezvoltare anunţat pentru anul 2016.

Doar în acest an, Wizz şi-a crescut echipa cu aproape 500 de noi colegi.
Participanţii la sesiunea de recrutări vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referinţe şi două poze (plan amplu şi tip paşaport) şi trebuie să-şi rezerve suficient timp deoarece interviurile se pot desfăşura pe parcursul mai multor ore.
Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: vârsta peste 18 ani, să deţină un paşaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenţi în engleză atât în scris, cât şi vorbit, să ştie să înoate, să fie mai înalte de 1,65 m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75 m (masculin), să aibă experienţă în relaţia cu clienţii, dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Abilităţile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi şi plăcerea de a lucra în echipă sunt avantaje clare pentru a fi recrutat.
Recrutările vor avea loc pe 30 august, la Angelor by Vienna House Bucureşti, Calea Bucureştilor, vizavi de aeroportul Otopeni. Compania va mai organiza încă o sesiune de recrutări şi pe 20 septembrie.
Sursa: curierulnational.ro