Connect with us

Evenimente

Wizz Air lanseaza 4 rute noi!

Anuntul a fost facut astazi de catre oficialii companiei aeriene!

Published

on

Wizz Air anunta astazi începerea operatiunilor la baza din Sibiu din august si lansarea a patru noi rute de pe Aeroportul International Sibiu. De asemenea, compania adauga Suceava pe lista oraselor de operare, de unde va oferi zboruri spre Londra Luton.

avion-wizz

Wizz Air este deja cel mai mare transportator aerian din România în functie de numarul de locuri oferite, iar Sibiu va deveni cea de-a saptea baza a companiei în România, în timp ce Suceava va fi cea de-a noua destinatie Wizz Air din tara. Odata cu noua aeronava Airbus A320 alocata bazei din Sibiu, Wizz Air va lansa noi rute catre Nuremberg, Munchen Memmingen, Milano Bergamo si Madrid si va creste numarul zborurilor catre Londra Luton la cinci pe saptamâna. Noua ruta din Suceava va face legatura între orasul din nordul tarii si Londra Luton de patru ori pe saptamâna.

Wizz Air a investit 100 de milioane euro pentru noua baza din Sibiu si va angaja 36 de persoane din regiune, în cadrul echipajelor pentru noua aeronava, ceea ce va face ca numarul angajatilor din România sa ajunga la 600. De asemenea, baza va contribui la economia locala, prin facilitarea de locuri de munca indirecte în cadrul aeroportului, în transporturi si în industria de turism. La nivelul întregii tari, operatiunile Wizz Air au sustinut crearea a mai mult de 3.300 de locuri de munca în domeniile complementare.

Cu noul zbor din si catre Suceava, Wizz Air îsi consolideaza pozitia pe piata si ofera cele mai multe conexiuni aeriene între România si restul Europei, promovând dezvoltarea economica în întreaga tara.

Pentru a veni în întâmpinarea cerintelor generate de cresterea Wizz Air în România, compania continua sa angajeze piloti si echipaj de cabina, derulând activ sesiuni de recrutare în întreaga tara, dar si prin acceptarea de aplicatii pe wizzair.com.

Wizz Air angajeaza la Craiova!

Biletele catre noile destinatii sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 69 RON*.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN SIBIU:

 

Nuremberg – Luni, miercuri, vineri, incepand de pe 19 august – EUR 19.99/ RON 99

Munchen Memmingen – Joi, duminica, incepand de pe 21 august – EUR 19.99/ RON 99

Milano Bergamo – Marti, sâmbata, incepand de pe 20 august – EUR 14.99/ RON 69

Madrid – Marti, sâmbata, incepand de pe 20 august – EUR 29.99/RON 129

RUTA NOUA WIZZ AIR DIN SUCEAVA:

 

Londra Luton – Luni, miercuri, vineri, duminica, incepand de pe 19 august – GBP 24.49/RON 129