Connect with us

Evenimente

Xonia aduce ASTAZI „Find you” la Radio Craiova!

Totul despre noul single si concertul de la Tg jiu din acest weekend, ASTAZI, de la 14.15, la Serns unic cu Cristian Barbu!

Published

on

Cea mai recentă piesă a Xonei se intitulează „Find You“, o piesă fresh, cu vibe de vară, care te duce cu gândul la găsirea sufletului pereche.

Pentru această piesă, Xonia a colaborat cu DJ Sava, producătorul executiv al piesei, Ciprian Blag, Bianca Cojocaru și Florin Buzea. Chiar dacă „Find You“ s-a lăsat așteptată, Xonia ne asigură ca în tot acest timp a lucrat din greu și a căutat cea mai bună piesă pentru fanii săi.

Totul despre piesa si planurile de viitor ale Xoniei veti putea afla astazi, de la ora 14.15, la emisiunea „Sens unic”, realizata de Cristian Barbu.

Fanii trebuie sa stie ca Xonia va concerta in acest weekend in Oltenia, in cadrul Festivalului Berii de la Târgu Jiu, eveniment organizat în perioada 22-28 august.

Spectacolele vor avea loc pe Insulița de pe Jiu, acolo unde sunt așteptați și comercianții cu mărfuri, în aceeași locație fiind amplasate și terasele cu mici și bere.