Connect with us

Muzica si film

YUKA cântă despre acel ,,Tu”( VIDEO)

Published

on

La Radio România Oltenia Craiova, artista a vorbit despre proiectele muzicale în care este implicată, despre pasiunile sale.

Yuka a fost invitata ediției de miercuri, 3 aprilie, a emisiunii Sens Unic la Radio Romania Oltenia Craiova, alaturi de Cristian Barbu.
Artista a vorbit despre proiectele muzicale în care este implicat, despre pasiunile sale, dar si despre prima piesă, cantată pe o scena.

De curând, Yuka a lansat piesa “Tu”, versurile conturează povestea unei iubiri care s-a stins, cu toate amintirile și emoțiile asociate cu acea persoană specială.
Yuka a povestit despre începutul său în industria muzicală, dar si despre sesiunea de bacalaureat, pe care o va sustine in vara acestui an.
Piesa a fost scrisă de YUKA, Alecsa Dumitrache și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție. 

YUKA are 19 ani și am putea să îi spunem „fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge.
În 2023, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa ,,La Sacou”, a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni.
Mai mult decât atât, artista a lansat un remake de succes al piesei ,,Clipe” de la 3 Sud Est, înregistrând de asemenea o variantă alături de celebrul grup.