Connect with us

National

Zilele Cărții pentru Copii la Gaudeamus Radio România

Published

on


Familia celui mai îndrăgit târg de carte din țară se mărește în acest an cu un nou membru: târgul de carte dedicat în exclusivitate celor mai tineri cititori (și cititorilor în devenire!), derulat sub numele „Zilele Cărții pentru Copii la Gaudeamus Radio România”!

Evenimentul, organizat de Radio România cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii, sărbătorită la nivel mondial pe data de 2 aprilie, va avea loc în zilele de 2 și 3 aprilie, în foaierul Sălii  Radio, spațiul care a găzduit primele ediții ale Târgului de Carte Gaudeamus. Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 19.00 (sâmbătă, 2 aprilie) și 10.00 și 17.00 (duminică, 3 aprilie), iar accesul publicului va fi gratuit, inclusiv la evenimente.

Mii de volume, dedicate copiilor de toate vârstele și adolescenților, publicate de cele mai prestigioase edituri din țară, întâlniri cu scriitorii și personajele îndrăgite, ateliere de creație și o atmosferă magică, pe care doar îmbinarea dintre carte și copilărie o poate crea, vor transforma foaierul Sălii Radio în cea mai atractivă destinație a acestui weekend.
Și pentru că Radio România va însemna întotdeauna multă muzică bună, programul celor două zile va include, alături de evenimentele specifice unui târg de carte, un recital al Corului de Copii Radio, care va avea loc în sala de spectacole, sâmbătă, 2 aprilie, și câteva sesiuni de DJ mix, oferite de tineri profesioniști ai genului, care îi vor iniția în tainele acestei profesii pe și mai tinerii pasionați de muzică.

%d blogeri au apreciat: