Connect with us

Evenimente

Zilele Municipiului Targu Jiu: 17-22 mai

Delia si Cabron vor concerta anul acesta la Zilele Municipiului Targu Jiu.

Published

on

În perioada 17-22 mai, au loc Zilele Municipiului Târgu Jiu. Manifestările vor viza organizarea de activităţi cultural-artistice sau o paradă a liceelor din municipiu. Programul va debuta marţi, 17 mai, cu deschiderea Târgului meşterilor populari olteni, la ora 18.00 va începe Festivalul Naţional de Muzică Folk „Coloana Infinitului“, iar la ora 19.00 va avea loc expoziţia foto „Târgu Jiu Odinioară“. La ora 22.00, autorităţile locale vor marca festivitatea oficială de deschidere a Zilelor Municipiului cu un spectacol de sunet şi lumini.

Programul va continua miercuri, 18 mai, cu deschiderea oficială a manifestării «Târgul de pe Jiu». Joi, la ora 10.00, va avea loc o conferinţă «Brâncuşi în România – Hermeneutica sculpturii brâncuşiene», susţinută de Matei Stîrcea-Crăciun, iar la ora 11.30 va fi dezvelită o nouă stea pe Aleea Nemuritorilor Gorjeni, cea a lui Alexandru Ştefulescu. Ulterior, va începe cea de-a XXXVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură «Tudor Arghezi».

Manifestările vor continua vineri, cu expoziţia Taberei Internaţionale de Arte Vizuale, ediţia a III-a, seara va avea loc procesiunea închinată Sfinţilor Împăraţi «Constantin şi Elena», patronii spirituali ai municipiului.

Duminică, programul se va încheia cu un spectacol susţinut de Delia și de formaţiile Korsar și Cabron. Organizarea Zilelor Municipiului Târgu Jiu va costa 150.000 de lei.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: