Connect with us

Regional

Zilele porților deschise la Universitatea din Craiova

Published

on


13-14 IUNIE 2024 (10:00 – 16:00)
Universitatea din Craiova își prezintă oferta educațională pentru anul academic 2024-2025 la „Zilele porților deschise”. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 14 iunie, în clădirea centrală (str. A. I. Cuza, nr. 13). Deschiderea oficială va avea loc în data de 13 iunie, la ora 11:00, în prezența rectorului Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu.
Fiecare facultate va avea un stand de prezentare, unde candidații vor putea obține detalii complete referitoare la cifrele de școlarizare (locuri finanțate de la buget și locuri cu taxă, formele de învățământ ZI/ID/FR), precum și informații despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare).


Universitatea din Craiova a deschis deja sesiunea de înscriere în vederea admiterii, la cele 12 facultăți din structura sa și oferă pregătire în 81 de programe de licență și 71 de programe de master.


Pentru următorul an academic, Universitatea din Craiova scoate la concurs 3.000 de locuri bugetate la licență și 1.780 de locuri bugetate la master. De asemenea, pentru forma de învățământ cu taxă, sunt disponibile 1.306 locuri la licență și 584 de locuri la master.
Pentru ciclul licență, înscrierile se fac până în data de 19 iulie 2024 exclusiv online. Detalii pe https://www.ucv.ro/admitere/.


Zilele porţilor deschise sunt organizate de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești (COS).
Activitatea este realizată cu sprijinul Inspectoratelor Școlare Județene din Regiunea S-V Oltenia (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea și Mehedinți), în baza parteneriatelor încheiate între Universitatea din Craiova și acestea.
BIROUL DE COMUNICARE ȘI RELAȚII CU PRESA