Connect with us

National

Ziua Naţională a foste marcată astăzi prin manifestări în format restrâns şi fără public

Published

on

Ziua Naţională a foste marcată astăzi prin manifestări în format restrâns şi fără public, din cauza pandemiei de coronavirus. La Arcul de Triumf din capitală nu s-a mai desfăşurat tradiţionala defilare a militarilor şi tehnicii de luptă, iar avionele nu au mai survolat spaţiul aerian. A avut loc doar o ceremonie oficială, la care a fost prezent şi şeful statului. Cătălin Purcaru:

Premierul Ludovic Orban afirmă că, anul acesta, din cauza pandemiei, când românii sunt nevoiţi să marcheze Ziua Naţională fără parade, defilări şi alte evenimente intrate în tradiţie, este un bun prilej de reflecţie asupra exemplelor de unitate din istoria noastră.

Prin coeziune şi unitate putem depăşi acest moment, care poate fi privit ca unul crucial al destinului nostru – scrie în mesajul prim-ministrului României.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis, şi el, un mesaj cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, în care a evocat curajul înaintaşilor şi a făcut un apel la unitate pentru depăşirea dificultăţilor actuale:


Continue Reading
%d blogeri au apreciat: