Connect with us

International

Ziua recunoștinței poate fi catastrofalã pentru Statele Unite – avertizeazã medicii

Published

on


Ziua recunoștinței poate fi catastrofalã pentru Statele Unite – avertizeazã medicii, dupã ce milioane de americani au ignorat recomandãrile specialiștilor pentru combaterea pandemiei și au aglomerat aeroporturile, gãrile și autostrãzile pentru a petrece tradiționala sãrbatoare cu pãrinții și familia.

Potrivit CNN, Statele Unite au ajuns la cel mai mare numãr zilnic din ultimele șase luni, aproape 90.000 de persoane sunt internate cu Covid-19, cei mai mulți de la începutul pandemiei, iar media zilnicã a infectãrilor este de 174.000. Ministrul sãnãtãții, Alex Azar spune însã cã salvarea e aproape odatã cu începerea vaccinãrii.


Speranțele cu privire la vaccinarea mondialã au înregistrat însã un regres, dupã ce compania AstraZeneca a anunțat ieri cã are nevoie de teste suplimetare pentru vaccinul pe care îl dezvoltã cu Universitatea Oxford, dupã criticile primite pentru rezultatele de pânã acum. Vaccinul Oxford este unul din cele mai ieftine și mai ușor de transportat din cele aflate în curs de omologare.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: