Connect with us

Evenimente

Zodiile si nervii!

Iata cum se manifestă furia la fiecare zodie în parte!

Published

on

fecioaraFecioara este extrem de sinceră, iar atunci când se enervează îţi va spune, dar se va şi vedea.

Aceasta are obiceiul să se aprindă extrem de repede, iar apoi să regrete şi să ajungă la concluzia că nu era cazul să reacţioneze aşa. Are obiceiul de a ţipa la furie, de a folosi cuvinte urâte şi de a scotoci în trecut pentru a avea mai multe reproşuri la adresa ta. Atunci când e călcată grav pe coadă, aceasta nu mai vorbeşte absolut deloc cu omul respectiv şi îl scoate de la inimă indiferent cât l-ar fi iubit la un moment dat.

Balanţa se enervează destul de rar şi de cele mai multe ori alege să nu mai vorbească.

Ţine supărarea în el şi reacţionează doar dacă este provocat. Nu va fi niciodată agresiv fără ca tu să fii, însă sunt cazuri în care ajunge să plângă sau să vorbească urât la nervi. Nu este exclus ca acesta să ajungă să se răzbune şi să să facă lucruri mai grave decât i-ai făcut tu, doar pentru că aşa consideră el că îţi dă o lecţie!

Scorpionul nu îţi va arăta că e supărat, de aceea îşi reprimă furia şi nu va arăta vulnerabil în faţa ta.

Ei tac şi fac când sunt furioşi, însă îţi poţi da seama din gesturi şi agitaţia cu care se comportă. Au obiceiul ca la mânie să se răzbune, să se îndepărteze de tine şi să te facă să regreţi ce i-ai făcut. Ca să nu îl provoci mai tare, e foarte important să nu îl sufoci, să nu îl forţezi să vorbească sau să ia o decizie.

Săgetătorul trebuie lăsat în pace la mânie, altfel va exploda precum o bombă.

Atunci când e furios va avea un comportament sarcastic, însă va încerca să îşi ascundă temperamentul vulcanic de teamă să nu se facă de râs. Poate dura destul de mult până ce se calmează, pentru că are nevoie să despice firul în patru şi să analizeze fiecare amănunt din situaţia cu care se confruntă.

capricornCapricornul nu se enervează prea repede sau prea serios, se ştie că îi place pacea şi nu îşi iroseşte energia fiind furios.

Atunci când se umple paharul şi acumulează prea multe, are tendinşa de a ţipa şi de a-şi exterioriza sentimentele cât de zgomotos poate. Apoi se va face nevăzut şi nu va mai putea da ochii prea repede cu persoana cu care s-a aflat în conflict.

Vărsătorul este foarte educat şi vor lămuri extrem de elegant situaţia care îi provoacă furie.

Acesta va alege de cele mai multe ori să se refugieze în natură şi să analizeze, nicidecum să fie vulcanic sau agresiv fizic ori verbal. Mereu se va gândi să găsească o soluţie pe termen lung şi nu una care îl poate linişti pe moment. Dacă va considera că mânia lui nu e justificată, probabil nu îţi vei da seama niciodată că ceva l-a enervat!

Nativul din Peşti se enervează des, însă ascunde foarte bine acest lucru.

Ştie că în majoritatea cazurilor motivele sunt de fapt nimicuri, aşa că evită să aibă o reacţie imediată. Nu îi place cearta, deci o va evita cu orice preţ. Are nevoie să se calmeze în linişte, însă când nu mai rezistă e posibil să ţipe, să plângă sau să arunce cu lucruri, toate acestea ştiindu-le numai el. Poate purta pică, dar depinde de gravitatea lucrurilor.

Berbecul se înfuriază foarte repede, însă îi şi trece la fel de rapid.

Dacă unii reacţioneză extrem de vulcanic, alţii preferă să fugă din calea ta şi să nu mai aibă vreo legătură cu tine dacă i-ai rănit cu adevărat. În scurt timp însă ei vor uita de la ce a pornit totul şi vor uita şi ierta!

Taurul nu se enervează repede, dar şi când o face devine destul de agresiv.

E nevoie să îl calci serios pe coadă şi e capabil chiar să te împuşte. Este foarte important să fie lăsat singur atunci când e nervos, pentru că are nevoie de spaţiu pentru a se calma. Fără doar şi poate, acest nativ nu se va enerva decât când va avea motive serioase, aşa că în acele momente va avea foarte multe să îţi spună şi va avea nevoie de toată atenţia ta!

gemeniGemenii sunt calmi de obicei, însă atunci când se enervează ei nu vor altceva decât să spună ce simt în acel moment.

Scapă de tot ce au pe suflet, iar apoi se poartă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu vor să trăiască cu frustrări sau gânduri negative, aşa că vor face tot posibilul să îşi trăiască viaţa cu acelaşi chef de nebun. Dacă motivele sunt grave, acesta va alege să se îndepărteze total de persoana care i-a rănit.

Racul este o persoană blândă şi chiar dacă se supără, el alege de cele mai multe să ţină în el.

Dacă situaţia e serioasă, la un moment dat va răbufni şi îţi va spune de ce suferă, însă trebuie să insişti să afli şi să te ţii după el. Chiar dacă este rănit sau dezamăgit, acesta iartă în cele din urmă, dar nu se va întâmpla acest lucru peste noapte. Nervii lui înseamnă tăcere şi timp de gândire pentru a putea accepta ce s-a întâmplat.

Leul este un semn de foc, aşa că temperamentul lui este extrem de vulcanic.

Atunci când se enervează, acesta va avea grijă întotdeauna să ştii acest lucru. Îţi va arăta furia prin ţipete sau orice astfel de comportament menit să îţi atragă atenţia. Se aprinde repede, însă se şi stinge la fel, aşa că nu te gândi că mânia lui va dura prea mult.

 

Sursa: eva.ro

 

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON