Connect with us

Fapt divers

10.000 de dolari de la Facebook pentru o descoperire

Modalitate pentru a şterge comentariile altor utilizatori din reţeaua Instagram, fără a fi necesară autentificarea în conturile acestora.

Published

on

Un puști în vârstă de 10 ani din Finlanda a primit un premiu în valoare de 10.000 de dolari din partea Facebook, în cadrul programului Bug Bounty, pentru faptul că a descoperit o vulnerabilitate în reţeaua de socializare.

 Băiețelul Jani a găsit o modalitate pentru a şterge comentariile altor utilizatori din reţeaua Instagram, fără a fi necesară autentificarea în conturile acestora.

Aparent, oricine poate câştiga premiul de 10.000 dolari acordat de Facebook în cadrul programului Bug Bounty. Tot ce trebuie să faci este să descoperi şi apoi să fi primul care semnalează o vulnerabilitate care poate compromite securitatea reţelelor de socializare deţinute de Facebook.

Programul Bug Bounty, iniţiat de Facebook în anul 2011, este adresat hackerilor White Hat, experţi în securitate şi utilizatori entuziaşti, recompensând cu sume de bani descoperirea şi raportarea problemelor de securitate ce vizează produsele companiei.

sursa: http://www.dcnews.ro

%d blogeri au apreciat: