Connect with us

Regional

Ac╚Ťiunea ,,Foc de artificiiÔÇŁ continu─â!

Mii de kg de articole pirotehnice confiscate

Published

on

Poli┼úi┼čtii specializa┼úi ├«n arme, explozivi ┼či substan┼úe periculoase din toat─â ┼úara desf─â┼čoar─â ac┼úiunea ,,Foc de ArtificiiÔÇŁ,┬ápentru verificarea legalit─â┼úii opera┼úiunilor cu articole pirotehnice desf─â┼čurate de persoanele fizice ┼či juridice. P├ón─â ├«n prezent, au fost constatate 158 de infrac┼úiuni ┼či au fost confiscate peste 10.200 de kg. de articole pirotehnice din categoriile 1, 2 ┼či 3, ├«n valoare de peste 100.000 de lei.

Poli┼úia Rom├ón─â, prin Direc┼úia Arme, Explozivi ┼či Substan┼úe Periculoase, cu sprijinul Direc┼úiei de Ordine Public─â ┼či Direc┼úiei de Investigare a Criminalit─â┼úii Economice, au demarat, la data de 20 noiembrie, ac┼úiunea na┼úional─â ,,Foc de ArtificiiÔÇŁ.

Ac┼úiunea vizeaz─â verificarea legalit─â┼úii opera┼úiunilor cu articole pirotehnice desf─â┼čurate de persoanele fizice ┼či juridice ┼či are ca scop prevenirea oric─âror evenimente negative generate de nerespectarea legisla┼úiei din domeniu.

La activit─â┼úile de verificare ┼či control au participat ┼či speciali┼čti din cadrul inspectoratelor teritoriale de munc─â ┼či de la Agen┼úia Na┼úional─â de Administrare Fiscal─â.

P├ón─â ├«n prezent, poli┼úi┼čtii au constatat 158 de infrac┼úiuni, au aplicat sanc┼úiuni contraven┼úionale ├«n valoare de 7.000 de lei ┼či au confiscat 10.234 de kg. de articole pirotehnice, din categoriile 1, 2 ┼či 3, ├«n valoare de peste 100.000 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

Continue Reading

ULTIMA OR─é

LIKE US

ASCULT─é PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: