Connect with us

Evenimente

Adele si-a rupt premiul Grammy in doua ca sa il imparta cu Beyonce!

Adele: „Artista vietii mele este Beyonce!”

Published

on

Cantareata britanica Adele a fost marea castigatoare a premiilor Grammy din seara de duminica, 12 februarie 2017. Artista a plecat acasa cu nu mai putin de 5 trofee, pentru „Cel mai bun cantec al anului”, „Cel mai bun album pop” sau „Cea mai buna performanta pop solo”.

 foto: CBS

A primit, de asemenea, si premiul pentru „Cel mai bun album al anului”, dar cu acesta, artista nu a fost de acord! Desi a fost declarata marea castigatoare, Adele a rupt premiul in doua ca sa ii ofere o jumatate si lui Beyonce. In discursul de la primirea trofeului, Adele a declarat cat s-a simtit de socata sa afla ca albumul sau „25” este marele castigator al serii, intrucat ea a considerat ca „Lemonade” al lui Beyonce ar fi fost mult mai potrivit.

„N-as putea accepta acest premiu, sunt foarte recunoscatoare si magulita, dar artista vietii mele este Beyonce. Pentru mine, acest album „Lemonade” a fost monumental si atat de frumos si revelator”, a spus Adele. 

„Felul in care ne faci sa ne simtim pe mine si pe prietenii mei, felul in care ii face sa se simta pe prietenii mei de culoare, este atat de inspirational”, a mai adaugat cantareata britanica. 

foto: CBS

Beyonce a fost emotionata pana la lacrimi de gestul cantaretei de 28 de ani.

In cadrul unei conferinte de presa, Adele a spus despre premiul rupt in doua ca a fost foarte dezamagita, in calitate de fana a lui Beyonce, ca albumul „Lemonade” nu a fost castigator.

„Am votat-o. Am simtit ca era momentul ei sa castige. Ce naiba trebuie sa faca ca sa castige premiul pentru albumul anului?”.

Beyonce a castigat si ea doua premii Grammy, pentru „Cel mai bun artist urban contemporan” si „Cel mai bun videoclip”.