Connect with us

Alegeri 2024

Agenda electorală – 6 iunie – Alegeri locale

Published

on

Candidatul PNL la şefia Consiliului Județean Mehedinți, Dumitru Mărculescu, a vorbit despre soluțiile pe care le propune pentru dezvoltarea județului, care nu trebuie să fie doar despre drumuri, apă și canalizare, ci și despre atragerea de investiții:

A consemnat corespondentul RRA, Mihai Bădescu.

****

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, este preocupat de atragerea medicilor rezidenți la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Astfel, Constantin Rădulescu a anunțat că a fost preluat de la Ministerul Finanţelor fostul sediu al Inspectoratului de Stat în Construcţii din municipiu, clădire unde intenţionează să amenajeze, în primul rând, spaţii moderne pentru cazarea medicilor rezidenţi. Hotărârea de Guvern în acest sens a apărut deja în Monitorul Oficial, astfel că, în curând, vor fi făcute reparaţiile necesare pentru ca spațiul să devină funcţional.

****

Mai multă administrație, mai puțină politică , este deviza candidatului independent la funcția de primar al Craiovei, Elena Oancea. Printre coordonatele programului său electoral sunt transparența și guvernare responsabilă, consolidarea dialogului între administrație și comunitate. Elena Oancea  susține că dialogul, comunicarea, conlucrarea sunt baza unei administrații sănătoase.

****

Candidatul Alianței Dreapta Unită, la funcția de primar al Craiovei, este Emilia Neagu. Printre principalele direcții din programul său electoral se numără transparența în administrație și reducerea birocrației.

Emilia Neagu:

****

Candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Slatina este Gabriel Dima Buliteanu. Platforma program a acestuia este bazată pe  transparență, corectitudine și implicare activă. Printre obiectivele sale se numără reducerea poluării, descongestionarea traficului rutier, crearea de noi locuri de parcare, înființarea de noi creșe,  precum și valorificarea zonei de agrement Plaja Olt.