Connect with us

Electorale

Agenda electorală: Alegeri locale, 28 mai

Published

on

Deputatul Ringo Dămureanu, candidat al Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile europarlamentare, precum și la cele locale pentru funcția de președinte al CJ Dolj, a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, într-o vizită electorală în comuna Stejari, din județul Gorj, pentru a-l susține pe candidatul acestei fromațiuni politice la funcția de primar al localității, Ion Budilică. Ringo Dămureanu a fost însoțit și de candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Gorj, Adrian Zorlescu. Printre promisiunile candidatul AUR la funcția de primar al comunei Stejari, Ion Budilică, se numără modernizarea drumurilor, introducerea gazelor, îmbunătățirea infrastructurii școlare și crearea de centre de permanență medicală, toate acestea menite să îmbunătățească viața locuitorilor. Susținerea noastră este totală și suntem convinși că, împreună, vom construi un viitor mai bun pentru Stejari” a anunţat candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Gorj, Adrian Zorlescu.

***

PNL îl propune pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt pe Emanuel Oproiu. La prezentarea candidaturii sale, el a declarat că doreşte o schimbare a conducerii judeţului, iar PNL are oamenii potriviţi pentru a ocupa aceste funcţii.


Declaraţie consemnată de corespondenta Radio România Laura Stoican.

***

Lia Olguța Vasilescu, primarul în funcție al Craiovei, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat, a participat, ieri, la inaugurarea noii săli de sport de la  Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica”, un proiect în care autoritățile au investit aproximativ 700 de mii de euro. Lia Olguța Vasilescu a spus că investițiile în infrastructura școlară continuă: 

A consemnat Claudiu Vasile

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON