Connect with us

Regional

Ajutor pentru încălzirea locuinţei

Condiţiile de acordare a subvenţiilor.

Published

on

Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei  Mioveni, județul Argeș,  a primit din luna noiembrie 2016, cereri pentru acordarea ajutorului vizând încălzirea locuinţei pentru sezonul rece noiembrie 2016-martie 2017.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor şi persoanelor singure cu domiciliul în oraşul Mioveni, diferenţiat în funcţie de venitul net mediu lunar pe membru de familie, precum şi în funcţie de sistemul de încălzire utilizat: cu gaze naturale, cu energie termică, cu energie electrică sau cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri.

Aceste persoane pot beneficia de ajutorul lunar pentru încălzirea locuinţei doar dacă venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei.
Lista cu actele necesare și condiţiile acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi cererea online sunt afişate pe site-ul http://www.primariamioveni.ro/, la secțiunea Cereri și Formulare tip, dar şi la sediul Primăriei.

Se recomandă ca cei care întocmesc aceste dosare să fie foarte atenţi la condiţiile de acordare a subvenţiilor.

Cererile se pot procura şi de la sediul Primăriei (de la ofiţerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni și miercuri între orele 8 și 16, marţi și joi între orele 8 și 17, vineri între orele 8 și 14 şi sâmbătă între orele 9 şi 12.
Acestea se depun la ghişeul din holul instituţiei.