Connect with us

Regional

Alegeri în Olt

Duminică, primul tur de scrutin

Published

on

Colegiul Medicilor Olt are programat, începând de duminică, primul tur de scrutin pentru alegerea noilor membri în Consiliul Colegiului Medicilor Teritorial şi Adunarea Generală Naţională a Colegiului Medicilor din România, dar şi pentru cei trei cenzori ai structurii judeţene.

Medicii care au avut în vedere o candidatură pentru mandatul 2015 – 2019 în cadrul Colegiului Medicilor Olt  şi-au putut depune dosarele până la 20 noiembrie.

Primul tur de scrutin este programat pentru 29 noiembrie, 30 noiembrie şi 1 decembrie, fiind înscrişi pe liste aproape 700 de medici din judeţ cu drept de vot.
Cel mai probabil se va ajunge la cel de-al doilea tur de scrutin, programat pentru 6, 7 şi 8 decembrie, din experienţa alegerilor anterioare în primul tur prezentându-se cel mai mult aproape  300 de medici, în condiţiile în care pentru a fi validate alegerile din acest prim tur este nevoie de două treimi.

Urnele vor fi deschise, chiar în sediul Colegiului Medicilor Olt, în zilele programate, de la 8.00 la 20.00.

După validarea alegerilor va avea loc prima şedinţă a Consiliului, în această primă şedinţă alegându-se secretarul, vicepreşedinţii şi preşedintele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

%d blogeri au apreciat: