Connect with us

Regional

Caravana „Fii pregătit!”, la Craiova

Pe espalanada Teatrului Național „Marin Sorescu”

Published

on

Caravana „Fii pregătit!” este amplasată și astăzi, între orele 10.00 și 18.00, în piața William Shakespeare, pe espalanada Teatrului Național „Marin Sorescu”.

Personalul ISU „Oltenia” Dolj organizează cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite includ prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Aceasta este cea de-aXXIII-a oprire a Caravanei SMURD „Fiipregătit!” într-un oraș din România. Înperioada următoare traseul centrului mobil de instruire va trece prin Râmnicu-Vâlcea (26-27 noiembrie), București  (1 decembrie), Pitești (3-4 decembrie), Ploiești (10-11 decembrie), Giurgiu (17 decembrie) și Alexandria (18 decembrie).

%d blogeri au apreciat: