Connect with us

Fapt divers

Ce se intampla cu silicoanele unei femei dupa ce moare?

O angajata a pompelor funebre vorbeste despre moartea femeilor cu silicoane.

Published

on

Când o persoană este incinerată, după moarte, ţesuturile se topesc, iar oasele sunt măcinate. Teoretic

img

Dacă o femeie cu implanturi mamare cu silicon este incinerată, substanţa din care e format implantul nu arde. În urma siliconului rămân urme lipicioase.

Chiar şi la 800 de grade Celsius, implanturile cu silicon rezistă, iar în urmă rămâne o substanţă lipicioasă, care necesită tehnici suplimentare de curăţare.

O angajata a pompelor funebre vorbeste despre moartea femeilor cu silicoane

shutterstock_181985021Caitlin Doughty, o femeie de 31 de ani, un antreprenor de pompe funebre din Los Angeles, are un canal pe YouTube, în care răspunde la întrebări dificile, uneori morbide, de multe ori amuzante şi întotdeauna fascinante, potrivit Daily Mail. Tânăra a povestit ce se întâmplă cu adevărat cu sânii falşi după ce mori. Ea a explicat că atunci când un cadavru este supus la o temperatură de 800 de grade Celsius, toată materie sa organică, în afară de oase, arde şi dispare. Cu toate acestea, implanturile cu silicon rezistă căldurii, se topesc şi în urmă rămâne o substanţă lipicioasă, care necesită tehnici suplimentare de curăţare.

Astfel, în practică, implanturile sunt de obicei incinerate odată cu corpul, dar proprietarii de pompe funebre recomandă înlăturarea lor înainte de incinerare, oricât ar fi de morbidă operaţiunea. Se pare că această problemă este una relativ nouă în domeniul incinerarilor, mai ales că primul implant cu silicon a fost pus în 1962. Totuşi, Caitlin spune că a început să le creeze probleme antreprenorilor de pompe funebre, care pierd timp şi au cheltuieli suplimentare atunci când apare un astfel de „caz”.

Caitlin explică cu un umor negru ca siliconul nu este singura rămăşiţă care refuză să ardă.

Rămân şi metale, din proteze ortopedice, dar acestea pot fi recuperate doar cu un magnet, apoi reciclate”, a declarat ea, într-un clip care a devenit viral pe internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

romaniatv.net

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: