Connect with us

Regional

Craiova: “Binele devine Artă”, seară caritabilă, la Muzeul de Artă, Centrul ”Constantin Brâncuși”

Published

on

Uniunea Artiștilor Plastici din Romania, Filiala Craiova, organizează, joi, 7 septembrie, la Centrul ”Constantin Brâncuși” al Muzeului de Artă din Craiova, o seară caritabilă, pentru susținerea filialei craiovene.

”Împreună ne dorim să vă oferim o seară de socializare, petrecută într-un mediu de poveste, printre lucrări ale artiștilor din întreaga regiune Oltenia, care au fost donate către uniune, pentru a putea fi puse în vânzare, cu scopul de a strânge fondurile necesare acoperii unui debit, de care depinde continuarea activității artiștilor, în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici Craiova. Seara va fi acompaniată de muzica artiștilor de la Filarmonica Oltenia, dar și de un vin bun! Vă așteptăm să ne cunoaștem, să legăm conexiuni, să dăruim și să susținem arta din Craiova”, este mesajul transmis de președintele Filalei Craiova a U.A.P.R., Emil Bănuți.

Invitația tip donație, în valoare de 100 de lei, poate fi achiziționată de la voluntarii evenimentului și poate fi achiziționată, până pe 5 septembrie 2023.