Connect with us

Regional

Craiova: Noaptea Albă a Galeriilor, la Casa de Cultură Traian Demetrescu

Published

on

“Noaptea Albă a Galeriilor” este un eveniment, care se desfășoară la nivel național, destinat publicului larg, care are posibilitatea de a vizita, gratuit, galeriile de artă, din întreaga țară. Publicul craiovean va avea prilejul să viziteze expozițiile amenajate în galeriile Vollard și Medievală ale Casei de Cultură Traian Demetrescu. Vor fi expuse operele a peste treizeci de artiști plastici craioveni, lucrate în tehnici diverse: pictură în ulei și acuarelă, colaje textile, gravură, ceramică, sculptură etc. Curatorul expoziției este criticul de artă Magdalena Buce Răduț.

Evenimentul se desfășoară la sediul Casei de Cultură Traian Demetrescu din strada Traian Demetrescu 31, în perioada 15 – 17 octombrie 2021, între orele 17.00 – 22.00. Expoziția va rămâne deschisă publicului și în săptămânile următoare. Accesul este gratuit.

Date fiind restricțiile impuse prin măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, accesul este condiționat de deținerea Certificatului verde.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: