Connect with us

Regional

Craiova: Salubritatea își extinde serviciile

Published

on

SC Salubritate Craiova SRL, societatea deținută de primărie, care se ocupă de curățenia orașului, vrea să-și extindă gama de servicii. Mai exact, în afară de ecarisaj – serviciu pe care îl gestionează – societatea intenționează  să se ocupe și de creșterea animalelor, ba chiar și de plimbarea, găzduirea și dresajul patrupedelor. Pentru acest lucru va trebui, însă, să fie modificat actul constitutiv al societății.

Prin urmare, Salubritatea a cerut primăriei să dea dreptul reprezentantului în Adunarea Generală a Asociaţilor să voteze introducerea în actul constitutiv a două noi obiective de activitate secundare. Conform solicitării, cele două noi obiective se referă la creșterea animalelor de companie (cu excepția peștilor), cum ar fi pisici, câini, hamsteri, păsări (de exemplu papagali) etc, și la servicii de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi plimbatul, găzduirea și dresajul.

Un proiect de hotărâre, în acest sens, se va afla pe masa consilierilor municipali în ședința ordinară de joi, 26 ianuarie.

%d blogeri au apreciat: