Connect with us

Evenimente

Cricket si Bollywood pentru Kate si William, in programul din India!

Kate și William se află într-o vizită de o săptămână în India.

Published

on

Prințul William și soția sa, Kate, au jucat cricket cu câțiva copii și s-au întâlnit duminică cu staruri de la Bollywood la un dineu de gală, în prima zi a vizitei lor oficiale de o săptămână în India.

Kate — îmbrăcată cu o rochie lungă în culori pastelate, realizată de creatoarea indiană Anita Dongre — și William au jucat câteva mingi pe terenul de cricket Oval Maidan din Bombay, după ce anterior au avut întâlniri cu reprezentanții a trei asociații de binefacere și cu vedete indiene ale acestui sport, Sachin Tendulkar și Dilip Vengsarkar. „După-amiază regală la Oval cu ducele și ducesa de Cambridge. Uimit de modestia lor”, a scris Tendulkar pe Twitter după întâlnire.

Sosit în cursul dimineții la Bombay, cuplul princiar a depus o coroană de flori la un memorial aflat în apropierea Taj Mahal Palace și s-a întreținut cu membri ai personalului acestui luxos hotel de cinci stele, ținta unuia dinte atacurile teroriste soldate cu 166 de morți în noiembrie 2008, a anunțat Kensington Palace pe Twitter.

04110913-64365288

În parcul Oval Maidan, cei doi membri ai familiei regale britanice au luat cunoștință de activitatea desfășurată de trei asociații care sprijină copiii cei mai vulnerabili din Bombay și apoi s-au urcat într-un autobuz alături de copii de care se ocupă un ONG.

După ce au plecat de la cricket, William și Kate au mers la situl hindus Banganga Tank, unde au fost primiți cu ghirlande de flori. Au jucat apoi fotbal cu copii săraci din capitala financiară a Indiei.

Cuplul regal a avut ocazia duminică seară să stea de vorbă cu vedete de la Bollywood și antreprenori indieni de frunte în cadrul unei recepții organizate la hotelul Taj Mahal Palace. Kate, în rochie albastră lungă, și William, în costum, au venit pe covorul roșu, zâmbind și oprindu-se pentru fotografii. Printre actorii prezenți la recepție s-au numărat Shah Rukh Khan, Anil Kapoor, Sonam Kapoor și Aishwarya Rai Bachchan.

04110915-64256241

William și Kate urmează să își încheie etapa de la Bombay luni dimineață, cu o întâlnire cu tineri întreprinzători. Ei sunt așteptați apoi la New Delhi, unde au programat un dejun cu premierul Narendra Modi, și ulterior în statul Assam, în care vor vizita parcul național Kaziranga. Cuplul princiar va fi prezent apoi două zile în Regatul Bhutan, terminându-și călătoria la Agra, în statul Uttar Pradesh.

 

 

 

sursa: agerpres.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: