Connect with us

Sport

Cupa României. CS U Craiova – FC Botoșani

Joi, la 20.30!

Published

on

La 25 de ani de la câștigarea ultimului trofeu, „Campioana unei mari iubiri” are șanse reale să câștige Cupa României. În cazul în care oltenii trec de FC Botoșani, vor întâlni în finală una dintre echipele Gaz Metan Mediaș sau AFC Hermannnstadt, ambele adversare fiind, cel puțin teoretic, destul de accesibile. În manșa tur, FC Hermannstadt  a câștigat cu 1- 0 în fața Mediaşului.

Partida tur, dintre CSU Craiova și FC Botoșani, se joacă joi, 19 aprilie 2018, la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, returul fiind programat pe 9 mai, la ora 17:30. Finala va avea loc duminică, 27 mai.

Pentru craioveni Cupa este principalul obiectiv în acest sezon, deoarece șansele la titlu în Liga I s-au diminuat destul de mult, fiind mai mult teoretice după primele 5 etape din play-off.

Înaintea partidei,  începând cu ora 16.00, suporterii alb-albaștri sunt așteptați în Piața „Mihai Viteazul”, din centrul orașului, unde  Clubul Universitatea Craiova a amenajat în premieră o zonă specială  – Știința FanZone.

Partida dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani va fi transmisă, în direct, integral de postul nostru de radio.