Connect with us

Regional

Cursurile suspendate până miercuri, inclusiv

Decizia a fost luată luni

Published

on

Potrivit informaţiilor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene/Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), marţi, 27 februarie, şi miercuri, 28 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile sunt suspendate integral în judeţele Brăila şi Olt.

De asemenea, marţi, 27 februarie, cursurile sunt suspendate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţele Dolj, Constanţa, Giurgiu (cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov şi Teleorman, dar şi în Capitală. Tot marţi, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactică în 17 şcoli din mediul rural din judeţul Mehedinţi şi în 14 unităţi şcolare din judeţul Călăraşi.

Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene/ISMB, în cursul zilei de astăzi, 26 februarie (ora 15:30), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.

În situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: