Connect with us

Regional

Explozie la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Published

on

Un muncitor a fost rănit, sâmbătă seara,  în urma unei explozii produsă la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Accidentul de muncă a avut loc în clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu a spitalului.

Un instalator, angajat al unității medicale, a aprins becul la intrarea într-o anexă din spatele spitalului, imediat având loc o explozie, care nu a fost  urmată de incendiu. Angajatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe față și mâini.

A mers singur la UPU, era conștient. Aici a primit îngrijirile medicale necesare, iar apoi  a fost transferat la SJU Craiova la Chirurgie plastică. Evenimentul a fost anunțat la ITM Gorj.

Un echipaj al ISU Gorj s-a deplasat la fața locului pentru asigurarea măsurilor de siguranță. Din primele cercetări a rezultat că explozia  s-a produs în urma unor acumulări de gaze într-una dintre încăperile unei construcții anexe din curtea spitalului.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, este vorba despre o  posibilă pungă de gaze care s-a format sub un puț de apă forat cu ani în urmă. Anexa respectivă nu este racordată la instalația de gaze, au mai transmis reprezentanții Spitalului.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON