Connect with us

Evenimente

Faceti cunostinta cu cel mai frumos barbat din lume!

Cel mai frumos bărbat de pe planetă are 27 de ani, iar contul său de Instagram este urmărit de peste 150.000 de utilizatori ai reţelei.

Published

on

În Marea Britanie a avut loc concursul internaţional de frumuseţe „Mister World 2016”, în cadrul căruia a fost ales cel mai frumos bărbat din lume. Câştigătorul concursului este Rohit Khandelwal din India. El este primul reprezentant al ţării sale care a obţinut acest titlu. index
Cel mai frumos bărbat de pe planetă are 27 de ani, iar contul său de Instagram este urmărit de peste 150.000 de utilizatori ai reţelei, numărul lor fiind în continuă creştere.
Rohit Khandelwal visa de mult timp să câştige acest concurs de prestigiu, însă posibilitatea aceasta a apărut după ce anul trecut a câştigat titlul de „Mister India”.
Victoria în concursul „Mister World 2016”, Rohit a împărţit-o cu reprezentantul din Puerto Rico, Fernando Alvarez, în vârstă de 21 de ani (locul al II-lea) şi cu reprezentantul Mexicului, Aldo Esparza Ramírez, în vârstă de 26 de ani (locul al III-lea).
În prezent, Rohit Khandelwal lucrează în industria modei, joacă teatru şi filmează în reclame şi seriale de televiziune.
Pe lângă frumuseţe, Rohit Khandelwal are şi un suflet bun. El iubeşte animalele şi îşi doreşte mult un câine, însă până atunci se fotografiază cu bucurie alături de câinii altora.

 

 

 

sursa: rador.ro

 

 

%d blogeri au apreciat: