Connect with us

Fapt divers

Familia regala britanica la New York

Published

on

     Ducele și Ducesa de Cambridge au ajuns duminică la New York pentru o serie de vizite ce se vor desfășura pe parcursul următoarelor trei zile. Vizitele vor avea loc la New York și Washington.

Seara trecută, Kate și William au organizat o cină festivă în cinstea donatorilor fundației lor caritabile. Astăzi, cei doi vor participa la o recepție alături de Hillary și Chelsea Clinton, iar spre seară vor merge la un meci NBA, la care cel mai probabil vor participa și Jay-Z și Beyonce. Tot pe parcursul zilei de astăzi, William va face o scurtă vizită la Washington, unde se va întâlni cu președintele Obama în Biroul Oval.

Cât despre activitățile zilei de marți, acestea includ o comemorare a evenimentelor de la 11 Septembrie, precum și o cină caritabilă în cadrul Muzeului Metropolitan de Artă Modernă.

William și Kate au fost întâmpinați de o mulțime cur­ioasă, ce se adunase cu ore înainte de sosirea lor în fața hotelului în care aceștia s-au cazat. Forțele de ordine locale sunt prezente non-stop, pentru a ține mulțimea la distanță. Dintre cei adunați, majoritatea au declarat ca au fost foarte curioși să o vadă pe Kate, aflată acum la cea de-a doua sarcină. Primul născut al cuplului, Prințul George, nu a luat parte la excursia părinților.

Vizita cuplului regal este menită să consolideze “relațiile speciale” dintre Statele Unite și Marea Britanie.