Connect with us

International

Gala Premiilor de Excelență în Siguranță Rutieră

Comisia Europeană organizează la București Gala Premiilor de Excelență în Siguranță Rutieră.

Published

on

Direcția Generală Mobilitate și Transport (DG Move) organizează la Bucureşti, în 26 iunie, ceremonia de acordare a premiilor  de excelenţă în domeniul siguranţei rutiere, ediţia 2016. Evenimentul a fost anunțat de Violeta Bulc, Comisarul European pentru Transport și va avea loc la Athenée Palace Hilton, str. Episcopiei, nr. 1-3, Bucureşti, de la orele 14.30.

Prin intermediul Premiilor de Excelenţă în Siguranţă Rutieră, Comisia Europeană recunoaşte numeroasele activităţi întreprinse pe întregul continent pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și pentru a salva vieți pe drumurile europene.

Unul dintre cei 5 castigatori este din Romania.
Premiile fac parte din proiectul  Carta Europeană de Siguranță Rutieră, lansată de Comisie în 2004, cea mai mare platformă a societății civile privind siguranța rutieră în Europa. Astăzi include mai mult de 3 400 de semnatari, majoritatea cu planuri concrete de acțiune privind siguranța rutieră.

 Ceremonia de premiere va include și discuţii pe tema siguranţei rutiere, susţinute de reprezentanţi ai Comisiei Europene, experţi internaţionali în domeniu, reprezentanţi ai autorităţilor naţionale si internaţionale, precum şi alte părţi interesate.
Continue Reading
%d blogeri au apreciat: