Connect with us

Fapt divers

Horoscop – 4 ianuarie 2020

Published

on

Berbec. Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să se mobilizeze mult mai bine în prima parte a zilei și chiar vor fi determinați să-și ducă la bun sfârșit planurile. Din a doua parte a zilei va crește interesul pentru a obține niște bani de la cineva sau poate vor prefera să muncească suplimentar pentru a-și rotunji veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a răspunde cu zâmbetul pe buze provocărilor.

Taur. Cei născuți în zodia Taur vor începe ziua cu prea puțin chef de socializare și s-ar putea ca în acest răstimp să fie puși pe harță sau să refuze niște ieșiri, invitații, să fie deranjați de vizite. Nativii vor da dovadă de nervozitate, irascibilitate și, foarte probabil ca acestea să se accentueaze pe fondul unei stări de oboseală deja instalate. Dincolo de odihnă, horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii importante astăzi pentru că raționamentul nu va fi cel mai bun.

Gemeni. Pentru cei născuți în zodia Gemeni, prima parte a zilei vine cu poftă de distracție, chef de socializare și gânduri superficiale sau cumva axate pe flirt și aventură sentimentală. Nativii pot fi cuceritori, dar totodată și aroganți în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să dea dovadă de mai multă seriozitate, mai ales dacă și-au asumat niște obligații și responsabilități în fața celorlalți.

Rac. În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Rac dau dovadă de multă bună voință în relațiile cu cei din jur și chiar își asumă sarcini noi, nedorind neapărat să se facă remarcați, ci să echilibreze o situație. Nativii se pot lăsa copleșiți de activitățile curente, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și acorde lor înșiși și propriilor nevoi mai multă atenție.

Leu. Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte radicali în dialog și ostilitatea de care dau dovadă în acțiuni le poate aduce, contrar credințelor, un avantaj legat de o persoană care vrea să profite de pe urma lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase înduplecați de ceea ce au și să-și păstreze gândirea neutră și, la nevoie, radicală.

Fecioară. Cei născuți în zodia Fecioară pot intra în controverse din pricina unei situații financiare. Tensiunile pot avea loc în familie sau în cuplu, însă direcția majoră este legată de critici și reproșuri pe care nativii le pot primi de la cei dragi în privința partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite cheltuielile nejustificate.

Balanță. Oboseala acumulată, stresul și lipsa bucuriilor de moment îi pot face pe cei născuți în zodia Balanță estrem de irascibili și nervoși, iar această atitudine o vor manifesta din plin în relațiile cu cei din jur, partenerul de viață fiind cel ami expus conflictului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite luarea unor decizii legate de acte, decizii profesionale sau parteneriale.

Scorpion. Pentru cei născuți în zodia Scorpion, ziua de azi poate veni cu stări de nervozitate, predispoziție către ceartă, discernământ îndoielnic, subiectivitate. Nativii nu trebuie să-i acuze pe cei din jur pentru lipsurile și eșecurile lor. Oboseala îi poate amprenta pe unii nativi într-un mod care să le evidențieze agresivitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de timpul liber pentru a se odihni.

Săgetător. Este o zi favorabilă pentru sport, activități în aer liber, antrenamente, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai tentați decât de obicei să se arunce pătimaș în experiențe noi care implică riscuri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că nevoia de adrenalină îi poate conduce către acțiuni cu repercusiuni mai puțin plăcute. Risc de lovituri și accidentări.

Capricorn. Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie rugați de către cineva din familie să intervină în aplanarea unui conflict sau o rudă va avea nevoie de sprijin într-o problemă de sănătate. Nativii trebuie să depună efort pentru a fi calmi și diplomați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în activitățile legate de casă, de la curățenie și până la reamenajare sau renovare.

Vărsător. Nevoia de informație, de noutate, de dialog incitant poate fi o gură de aer proaspăt pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii s-ar putea să facă deplasări, să caute niște răspunsuri la unele dileme care-i macină, să devină adevărați cercetători într-un context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești din străinătate.

Pești. Cei născuți în zodia Pești s-ar putea vedea nevoiți să intervină într-un context cu un ajutor financiar. Pe de altă parte, prima parte a zilei îi poate pune pe gânduri cu privire la niște cheltuieli sau la destinația unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să facă un efort și să fie raționali în modul de administrare a finanțelor. Unii nativi se pot lăsa înduplecați mai mult decât trebuie de cazuri umanitare. (cancan.ro)