DE ACTUALITATE

Horoscop – sambata, 6 mai

Berbec

Nu este o zi buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu va afecteaza optimismul si nici dorinta de innoire.

Taur

Relatiile cu anturajul sunt bine aspectate si decurg fara probleme. In cursul diminetii, va face placere sa va intalniti cu o veche cunostinta.

Gemeni

La locul de munca, s-ar putea sa intampinati dificultati care va indispun. Nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor.

Rac

Treceti printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al castigurilor materiale. Astazi aveti succes in tot ce faceti. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune.

Leu

Va bucurati de armonie in famile si aveti succes in toate activitatile legate de camin. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati mai usor problemele.

Fecioară

Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. In prima parte a zilei, aveti de facut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru camin.

Balanță

Vi se ofera noi perspective atat pe plan social, cat si sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va farmeca din prima clipa.

Scorpion

Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri planificate pentru astazi. S-ar putea sa aveti dficultati de comunicare. Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

Săgetător

Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbarile pe care le propuneti, dar ar fi bine sa tineti cont si de parerile lor.

Capricorn

Relatiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosfera tensionata va predispun la greseli. Evitati discutiile in contradictoriu.

Vărsător

Intentionati sa faceti o vizita la rude. In partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu va pripiti in luarea unei decizii! S-ar putea sa fie ceea ce pare la prima vedere.

Pești

In prima parte a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent! Nu este un moment favorabil investitiilor.

%d blogeri au apreciat: