Connect with us

Fapt divers

Horoscop- vineri, 29 iulie

Iata ce ne rezerva astrele pentru ultima zi lucratoare a saptamanii: vineri, 29 iulie 2016.

Published

on

Berbec

In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si va dedicati unor munci fizice sustinute. Nu va supra-apreciati capacitatea de efort, altfel riscati sa aveti probleme de sanatate.

Taur

Zi buna pentru semnarea actelor oficiale. Astazi, secretul succesului este initiativa. Relatiile parteneriale sunt favorizate si puteti rezolva probleme ale familiei.

Gemeni

Parcurgeti o perioada favorabila pe plan sentimental si social. Relatiile cu partenerul de viata sunt excelente si puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti impreuna.

Rac

Perseverenta va ajuta sa rezolvati problemele de la locul de munca. Veti vedea ca a meritat sa va zbateti: rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de serviciu.

Leu

Sansa este de partea dumneavoastra si aveti succes in tot ce faceti. Este o zi favorabila afacerilor si investitiilor pentru camin. Pe plan sentimental, nici o problema.

Fecioară

Aveti ocazia sa aplicati in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor. In prima parte a zilei renuntati la o calatorie in interesul familiei, din motive financiare.

Balanță

Zi favorabila calatoriilor in interes familial. Cu acest prilej, puteti obtine unor castiguri financiare neasteptate. Sunteti foarte increzator si aveti tendinta sa va asumati riscuri cam mari.

Scorpion

In prima parte a zilei sunteti hotarat sa va ocupati de anumite probleme familiale pe care le-ati tot amanat. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, dar si cheltuieli.

Săgetător

Sunteti plin de energie. Este momentul sa initiati o afacere la care va ganditi de ceva timp si care v-ar putea imbunatati situatia materiala. Dupa-amiaza, un prieten va propune o colaborare.

Capricorn

Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, pe plan social si in domeniul afacerilor. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu anturajul sunt foarte bune.

Vărsător

Puneti suflet in tot ce faceti si puteti realiza tot ce v-ati propus. Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare.
Pești

Zi buna pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteti incepe noi activitati in domeniul social. Situatia financiara va mai creeaza mici probleme, insa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara rezultatele muncii depuse in ultima vreme.

 

Sursa: eastrolog.ro